📦 Porosit dy produkte 👉 Posta falas!

Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale
 • Load image into Gallery viewer, Makine Qethje+Rroje Profesionale

Makine Qethje+Rroje Profesionale

Cmim i rregullt
Lek 2,000.00
Me Ulje
Lek 2,000.00
Cmim i rregullt
Lek 2,700.00
Nuk ka gjendje
Cmimi
per 
Porosisni 2 produkte, perfitoni transport falas.

📢 Porosite tani dhe paguaj ne momentin e dorezimit! 📢

✔️ Deshironi te kujdeseni per look-un tuaj si nje profesionist i vertete?

✔️ Me makinen rroje+qethje shume funksionale 11ne1 patjeter qe eshte e mundur

✔️ Koke per rruajtje perfundimtare dhe lekure te bute

✔️ Koke e plote per qimet e qafes

✔️ Koke per prerje me preçize te vijave

✔️ Koke per qimet e hundeve dhe te vesheve

✔️ Koke per qimet e trupit

✔️ Koke e vogel per dizenjim te mjekres

✔️ Plus 4 krehera 2 cope te ndryshem nga 3mm, 1 kreher 6mm dhe 1 kreher 10mm